Tipar

Prin intermediul tiparului, mesajul tău va fi transmis către publicul tău țintă în forma optimă.

Vom alege împreună cu tine pentru tipar cel mai potrivit suport, fontul, corpul de literă, imaginile, fundalul și vom armoniza toate elementele componente într-un întreg menit să-și atingă scopul.

Lucrăm cu materiale premium, deoarece prețuim calitatea și credem cu tărie în succesul mesajelor transmise inteligent. De aceea, noi, Print and Smile, ne luăm angajamentul de a-ți oferi cărți de vizită, mape, pliante și flyere, cataloage, reviste, felicitări și invitații ce vor purta pecetea distincției, rafinamentului și eleganței.

Portofoliu

CATALOAGE CREATE DE NOI.

Revista

Te asigurăm că produsul finit va fi pe măsura așteptărilor tale și ale publicului său!

Pentru o publicație destinată unui interval de timp mai îndelungat, cu fotografii și informații ce ar putea să o facă să treacă prin mai multe mâini, este nevoie de o hârtie mai rezistentă, cu o suprafață ușor lucioasă care are capacitatea de a potența efectul fotografiilor.
O modalitate de finanțare a unei reviste este publicitatea. Așadar, calitatea hârtiei constituie un argument în plus în sprijinul unei bune alegeri în acest sens.

Portofoliu

CÂTEVA DINTRE REVISTELE DE CARE NE OCUPĂM.

Catalog

Catalogul trebuie să fie precum o vitrină care prezintă produsele în cea mai bună lumină.

Acesta poate substitui produsele prin imagini clare și fidele care au rolul de a convinge potențialul cumpărător să facă achiziția. Acestea vor fi însoțite de informații adiționale sub formă de text. Fontul și imaginea trebuie să fie compatibile, adică să constituie o imagine unitară.

Hârtia pe care se imprimă catalogul este una rezistentă, ușor lucioasă, pentru că ea trebuie să evidențieze calitatea produselor. Pentru un plus de rafinament, recomandăm o finisare specială 3D, în relief sau cu folie soft touch cu efect catifelat, sensibil vizual și la atingere. Și finisajul folio auriu sau argintiu are un efect deosebit.

Vrei să vorbim?

AI O IDEE LA CARE TE PUTEM AJUTA?

Contactează-ne