Roll up

Ușor, Comod, Mobil

Roll-up-ul este unul dintre cele mai prietenoase produse publicitare, pentru că îți promovează produsele sau serviciile aproape peste tot pe unde mergi și dorești să-ți expui identitatea vizuală. Dispune de geantă proprie, fiind ușor de transportat, fără a i se afecta calitatea. Dimensiunile îi conferă o suprafața suficientă care, bine exploatată din punct de vedere al design-ului grafic și al mesajului, reușește să comunice obiectul activității.

Roll-up-ul este unealta ideală atunci când participi la expoziții sau evenimente, marcându-ți prezența într-un mod profesional și elegant.

Roll up

necesită text.

Roll-up-ul te substituie elegant și oferă informații despre tine în locul potrivit, fără să mai fie nevoie ca tu să o faci, atunci când tu ești poate ocupat să întreții o conversație cu cineva sau chiar și atunci când trebuie să taci, deoarece altcineva joacă rolul vorbitorului în spațiul în care te afli. Prin versatilitatea sa, roll-up-ul constituie un must have pentru afacerea ta. Dacă n-ai avut încă nevoie de unul până acum, probabil că n-ai acordat suficient credit evenimentelor de networking care dau ocazia unui schimb valoros de date de contact cu potențiali parteneri sau clienți. Din fericire, nu e încă târziu să o faci!

Portofoliu

CÂTEVA DINTRE LUCRĂRILE DE DESIGN CU CARE NE MÂNDRIM.

Vrei să vorbim?

AI O IDEE LA CARE TE PUTEM AJUTA?

Contactează-ne