Mesh

Print de mari Dimensiuni

Mesh-ul este un banner publicitar realizat din pvc perforat, ceea ce îi prelungește viața și îl face mai rezistent împotriva vântului. Amplasat pe clădiri, stadioane sau în interioare foarte largi, mesh-ul are avantajul unui grad ridicat de vizibilitate. Cu o grafică inspirată și un mesaj convingător ai toate șansele nu doar să atragi privirile, ci și să stârnești interesul. Vei rămâne astfel în conștiința potențialilor clienți, iar aceștia vor ști încotro să meargă atunci când au nevoie de produse sau servicii ca cele oferite de tine.

Ne poți furniza grafica pe care o vom da direct la print sau poți solicita de la noi servicii complete, începând de la concepția grafică. Indiferent de situație, vom avea grijă ca mesh-ul realizat la Print and Smile să întrunească toate caracteristicile unui produs publicitar eficient.

Banner

Banner-ele sunt acele print-uri de mari dimensiuni care îi dau producătorului testul de calitate în mod special atunci când luăm în calcul limitele superioare. Riscul acestora este acela de a se rupe sub presiunea propriei greutăți. De aceea, suportul de print trebuie să fie extrem de rezistent. Experiența ne-a învățat să facem alegerile potrivite, astfel încât tu să poți conta pe Print and Smile.

Contactează-ne și furnizează-ne toate detaliile necesare realizării mesh-ului tău sau spune-ne ce dorești să faci, iar noi ne ocupăm inclusiv de concepția grafică.

Portofoliu

CÂTEVA DINTRE LUCRĂRILE DE DESIGN CU CARE NE MÂNDRIM.

Vrei să vorbim?

AI O IDEE LA CARE TE PUTEM AJUTA?

Contactează-ne