Mape

Finisaj elegant, rafinat și atrăgător.

Pentru a avea o imagine de profesionist în fața clienților tăi, poți conta pe detaliile care fac diferența, precum finisarea specială 3D, cu elemente în relief, folia soft touch ce conferă aspect catifelat, plăcut la atingere, dar și finisajul folio elegant și rafinat.

Relațiile cu clienții și furnizorii sunt importante pentru afacerea ta. Înmânarea contractelor într-o mapă personalizată cu sigla și sloganul firmei tale este un semn de distincție în cel mai simplu sens al cuvântului. Imaginează-ți cât de util poate fi să identifici o mapă imprimată într-un sertar plin cu dosare de carton alb sau gri – după modelul celor din librării.

O mapă personalizată duce vestea existenței afacerii tale mai departe decât locurile în care poți tu ajunge! Iar noi, Print and Smile, suntem alături de tine în atingerea acestui scop.

Mapele

sunt un must-have element, atât pentru birou, cât și pentru diferite ocazii de prezentare.

În cazul organizării unei conferințe este imperios necesar să ai o mapă de prezentare însoțită de o coală cu antet în interior, astfel încât aceasta să fie personalizată cu identitatea vizuală specifică.

Portofoliu

CÂTEVA DINTRE LUCRĂRILE DE MAPE CU CARE NE MÂNDRIM.

Vrei să vorbim?

AI O IDEE LA CARE TE PUTEM AJUTA?

Contactează-ne