Felicitări și invitații

Fantezie în stare pură.

Apreciem creativitatea la superlativ atunci când vine vorba de felicitări și invitații. Si pentru a o susține la maxim, îți punem la dispoziție cartonul care să o pună în valoare și să amplifice efectul final. Există o diversitate de texturi ale cartonului. De fapt, discuția poate merge până la felul în care materialul este perceput și la atingere, nu doar vizual. Acesta poate fi lucios, mat sau poate avea o textură catifelată.

Pentru un rezultat final excelent, avem grijă să existe compatibilitate între grafică, suport și destinația finală a materialului tipărit. Iar portofoliul nostru te poate convinge că suntem demni de încredere.

Felicitări și invitații

Clasic sau Inedit?

Pentru că trăim într-o lume în care înțelegem din ce în ce mai bine că suntem diferiți și asta ne deschide și mai mult perspectivele, suntem pregătiți să-ți oferim felicitări și invitații care sfidează obișnuința. Pentru a obține aprecierea scontată, e nevoie de ceva extraordinar: design-ul, un text cu o formulare neoficială, jucăușă, glumeață sau chiar ironică pe o hârtie de calitate bună – iată elementele care vor alcătui în ansamblu acele felicitări și invitații menite să aducă bucurie și să livreze răspunsuri afirmative.

Dacă situația sau stilul tău o cere, putem fi sobri și oficiali. Dăm print și-ți oferim zâmbetul simultan cu livrarea la termen a comenzii făcute.

Portofoliu

CÂTEVA DINTRE LUCRĂRILE DE DESIGN CU CARE NE MÂNDRIM.

Vrei să vorbim?

AI O IDEE LA CARE TE PUTEM AJUTA?

Contactează-ne