Cărți de vizită

O carte de vizită nu înseamnă doar informație pe un suport.

Aceasta e un al doilea reper după care oamenii își fac o primă impresie despre tine, mai ales dacă au primit acea carte de vizită printr-un intermediar. Sau poate contextul în care aceasta le-a fost înmânată nu le-a permis să te cunoască mai îndeaproape.
Știm cât de important este să captezi atenția încă de la prima vedere și de aceea noi, Print and Smile, putem fi mâna ta dreaptă în acest sens, prin cărți de vizită deosebite, lucrate cu folie soft touch ce le conferă un aspect catifelat, cu finisaj folio, 3D – elemente decorative în relief, pentru o notă de rafinament și eleganță.

Cărțile de vizită

Îndrăznește să ieși în evidență!

Pentru a se evidenția printre toate celelalte, cartea ta de vizită trebuie să fie mai mult decât informații de contact pe un suport de hârtie. Poți veni la noi cu grafica ta sau ne poți solicita creativitatea pentru a o face să arate altfel începând de la tipul de carton folosit și până la design. Fontul, dimnesiunea, culoarea și de ce nu, un element grafic reprezentativ, pot face toată sarea și piperul cărții tale de vizită.

Portofoliu

CATEVA DINTRE LUCRARILE DE DESIGN CU CARE NE MANDRIM.

Vrei să vorbim?

AI O IDEE LA CARE TE PUTEM AJUTA?

Contactează-ne