Autocolante

Întruparea fanteziei pentru încântarea privirii

Personalizarea vitrinei sau a pereților interiori este mai ușor de făcut decât crezi, dacă o faci cu autocolante. Și cele de mici dimensiuni, pe care le poți distribui fanilor sunt simpatice și au efect în brand awareness.

Dacă deja dispui de o anumită grafică, este suficient să ne-o furnizezi împreună cu datele referitoare la dimensiuni. De asemenea, te poți consulta cu noi și în situația în care nu ai încă grafică, pentru că portofoliul nostru de servicii îl include și pe acesta. Este necesar doar să ne spui ce dorești să reprezinte grafica de pe autocolantele tale și unde le vei lipi. Materialele pe care le folosim sunt din categoria celor profesionale, ceea ce conferă calitate constând în rezistență, păstrarea intensității culorilor și durabilitate.

Autocolante

Lipicioase și Simpatice

Ca să alegem suportul optim de print, este necesar să ne comunici destinația pentru care vei utiliza autocolante. Ai libertatea de a alege dimensiunile dorite. Lucrăm cu grafica ta, dar putem veni și cu o nouă viziune în cazul în care ne vei solicita asta. 

Portofoliu

CÂTEVA DINTRE LUCRĂRILE DE DESIGN CU CARE NE MÂNDRIM.

Vrei să vorbim?

AI O IDEE LA CARE TE PUTEM AJUTA?

Contactează-ne